No Name Project

No Name Project 2009 nyarán alakult meg csapatunk. A különös névválasztás története több évre nyúlik vissza. Alapító tagjaink (Trish, Falco, Renée) már 2005-ben alkottak közösen egy lány crew-t, majd idővel mindenki külön utakon járt. Számos formációban elindultunk már b-boyokkal is együttműködve, de egyik felállás sem bizonyult tartósnak. Innen jött az ötlet, hogy: „legyen az a név, hogy nincs név”  Később kiegészültünk újgenerációs b-boyokkal és azóta Magyarországon egyedülálló módon a csapatot b-girlök és b-boyok alkotják vegyesen. Minden csapattagban közös, hogy rengeteg támogatást kapott Aitner Dórától, aki hazánkban és külföldön is a legelismertebb táncosok közé tartozik. Ezúton is köszönet neki, meg egy nagy respect Megalakulásunkat követően hamarosan az Offline Sport Games Országos break tánc versenyen mosonmagyaróvári bboyokkal kiegészülve 3. helyezést értünk el. Számos hazai és külföldi versenyen, rendezvényen illetve videoklipekben, TV- műsorokban képviseltük már magunkat. Célunk, hogy minél több helyen reprezentáljuk a magyar bboying kultúrát, versenyeken és show műsorok keretében egyaránt. Ennek érdekében várjuk a megkereséseket szponzorációval és fellépési lehetőségekkel kapcsolatban. Amit mi nyújtani tudunk, színvonalas és változatos műsorok.

 

                                                                              B-boy Fresh

Kezdetben hip-hop tánccal foglalkoztam, mivel egy iskolai fellépés felkeltette az érdeklődésemet. Később rájöttem, hogy az akrobatikusabb táncok jobban vonzanak. Amikor Pomázon láttam egy break-dance fellépést, felvettem a kapcsolatot a helyi táncosokkal, így 2007-ben elkezdtem komolyabban foglalkozni ezzel a műfajjal. Idővel egyre több táncost ismertem meg Budapesten és számos fellépésen volt alkalmam részt venni. Első csapatom az Incredible Moves volt. 2009-től pedig a No Name Project csapat tagja lettem. Az első komolyabb eredményem nem sokkal a csapat megalakulását követően egy országos 3. helyezés. Minden hazai és külföldi versenyen igyekszünk reprezentálni magunkat illetve a magyar bboy-ingot.

 

B-Boy Falco

1999-ben kezdtem el táncolni Mosonmagyaróváron. A bátyám ismertette meg velem ezt a kultúrát. Örülök, mert azóta is lehetőségem van Magyarország egyik élvonalbeli csapatának tagjaival gyakorolni Móvárról és Győrből.A No Name Projectben én táncolok a legrégebb óta. Az első csapatom a Dynamic Blase volt. Régebben Móváron nagyon aktív volt a b-boy élet, ennek köszönhetően több évben is megrendezésre kerültek break párbajok, amelyeken két alkalommal is második helyezést értem el az akkori csapatommal. Ezen kívül, rengeteg fellépésen, showban vettem részt, legjelentősebb ezek közül Parndorfban volt, egy hip-hop márkanév alatt futó rendezvényen. Több ízben sikeresen szerepeltem helyi tehetségkutató versenyeken is. Egyéni helyezésekkel is büszkélkedhetek, 2008-ban Győrben, egy 1vs1 verseny 3. helyezése, és Bécsben szintén 1vs1-ben előválogatás alapján a legjobb 8-ba sikerült bejutnom. További célom, egy ilyen versenyen első helyezést elérni.A No Name Projecttel első alkalommal 2006-ban, a Fővárosi Nagycirkuszban egy csapatversenyen indultam együtt, azóta vagyunk egy csapatban, és ahol csak tudom erősítem a bandát. Remélem, minél több nagyobb versenyen bizonyíthatunk még együtt és minél több komolyabb eredménnyel és tapasztalattal gazdagodhatunk.


 

B-Boy Smart

2007-ben kezdtem táncolni annak a hatására, hogy láttam breakeseket a TV-ben, akiknek a mozgása lenyűgözött.B-boy Fresh hívott le a Pomázi Művelődési Házba, ahol megismerkedtem a helyi breakesekkel, innentől fogva rendszeresen jártam gyakorolni. Később már nem csak egy hobbiként tekintettem a táncra, hanem már-már a szenvedélyemmé vált. Azóta is teljes erővel dolgozom azon, hogy minél kiforrottabb és különlegesebb táncos váljon belőlem, így erősítve a No Name Projectet. 2009-ben alakult meg hivatalosan a csapat, első komolyabberedményemet is ebben a felállásban értem el, amely egy országos verseny 3. helyét jelenti.Szerencsésnek mondhatom magam, mivel rengeteg kiváló breakessel csiszolhatom tudásomat, számos hazai és külföldi versenyen volt alkalmam megmutatni magamat. Remélem, a jövőben ennek száma csak gyarapodni fog.

 

                                                                              B-girl Renée

Egészen kis korom óta érdeklődöm a break  iránt. Ez az a tánc amelyben kihívást találtam és amellyel ki tudom fejezni magam. 2004 decemberében találtam rá a pesti breakesekre, egy internetes oldal segítségével. Azóta rengeteg táncost ismertem meg, az ország különböző pontjain és edzettem velük. Szerencsére állandó edzőpartnereim között szerepeltek olyan emberek is, akik 10-20 éve űzik ezt a táncot és a BOTY-n (Battle of The Year, Break Tánc világbajnokságon) is eredményesen szerepeltek. 2007-ben elköltöztem Debrecenbe és az ottani b-boy csapatokkal edzettem, de a pestiekkel a kapcsolatom akkor sem szűnt meg. Lehetőségem nyílt számtalan kategóriában, ill. versenyen indulni itthon és külföldön egyaránt illetve számos videoklipben, rendezvényeken és divatbemutatókon képviselni a magyar női break táncot.

                                                                             B-girl T-Roc

2002-ben kezdtem el táncolni, Budapesten. Régóta vonzott a b-boying, miután abbahagytam a korizást, bele is vágtam. Mindig is sokat mozogtam, sportoltam, de ez a mozgás mellett egy életformává vált. Az első csapatom a Catch Crew volt, amelyet kizárólag lányok (b-girlök) alkottak. Ezt követően még voltak különféle bandák és felállások, de egyik se működött igazán. 2009-ben két régi csapattársammal Renée-vel és Wuwuval összeálltunk újból és bővültünk pár új generációs táncossal, így alakult meg a jelenlegi csapat. Számos hazai és külföldi versenyen részt veszünk, eredményekkel is büszkélkedhetünk. Több külföldi versenyen is volt szerencsém már reprezentálni a környező országokban, sok bboy-t és b-girl-t ismerhettem meg és rengeteg tapasztalatot szereztem az ilyen alkalmak során. Számomra a gyakorlás a mindennapok része, általában csak akkor nem megyek edzésre, ha nincs terem. A célom, hogy minél több időm legyen a tánccal foglalkozni, és minél több új dolgot tanulhassak. Szeretnék sok helyre eljutni a csapattal és még több táncost megismerni világszerte. Minden versenyen zúzom, ahol csak lehet, ez segít abban, hogy kreatívabb legyek és a mozdulataimban meglegyen a flow.