SICK 7

A csapat 2007-ben alakult, 7 főből áll, ezért a Sick 7 név.

Tagok: Cs, Csókos, Dávid, Izy, Lil 'Karsa, Pori

Egyenként már több éve (10-15)táncolunk, nagy tapasztalattal rendelkező táncosok vagyunk. Először mindenki más csapatokban táncolt, de sajnos azok feloszlottak, így 2007-ben úgy gondoltuk,hogy így heten összeállunk és egy erős csapat lehet belőlünk. Ennek meg is lett az eredménye, sikerült bekerülni egy selejtezőbe, ahol showműsor alapján döntötte el a nemzetközi zsűri, hogy mely csapatok mérhetik össze tudásukat egymás ellen, párbajokban.

Ez a verseny a Battle Of The Year South East Europe, melyet megnyertünk 2007 májusában, Bécsben. Innen az út a Battle Of The Year-re vezetett, amely a breaktánc világbajnokságnak felel meg. Németországban a világ 12 legjobb csapata közé kerültünk és méltón képviseltük Magyarországot.

Rengeteg referencia közül egy rövid lista:

- autókiállítás Székesfehérvár

- Szegedi Extrém Napok

- AND1 Mixtape Tour

- 16. Sajtófesztivál, 2009., Millenáris Fogadó

- Retro Inside

- Street dance nap - break bemutató

- Dodge Car bemutató promóció - Studio / Events Hall

- Red Bull Motocross Freestyle Show - Sportaréna

- Pepsi Sziget promóció (2003, 9 napon át minden nap bemutatókkal)

- Cut ital országos promóciós turné (az ország minden nagyvárosában)

- Offline Extrémsport Magazin országos promóciós turné (az ország minden nagyvárosában)

- Első és Második Magyar Chan Wu Kungfu Bajnokság - ISPO Németország 2002

- Franciaországban fellépés - sorozat iskolákban, karácsonyi ünnepségeken

- Nagyobb hip-hop koncertek külföldi fellépői előtti showk Budapesten Egyéb rendezvények: szalagavató, divatbemutató, Beach House extrémsport nap, céges bulik, reklámfotó (pl DJuice, Playboy magazin), valamint TV showk (Krém, Irigy Hónaljmirigy epizód, Cool TV), videóklipek A csapat évek óta rendszeres fellépő külföldi cirkuszokban (Super Circus Embell Riva - Olaszország, Szerbia) és showműsorokban is Németországban (Weihnachtsfeiercircus), valamint az angliai Drayton Manor Park szórakoztató központban is szerződtetve volt.